JETOJNE ENDRREN

Hoteli Lichnos Beach është një resort që ofron pushimeplazh dhe ka një pozitë magjike dhe një bukuri natyrale të pakrahasueshme. PargaEpir është një ndër qytetet më të bukura në Greqi, dhe, edhe pse është e vendosur përgjatë vijës kontinentale bregdetare, ka më shumë dhunti të një ishulli.

PushimetParga janë shumë atraktive, si për adhuruesit e detit, ashtu edhe për adhuruesit e vendeve malore, pasi që ky qytet është i rrethuar me male e kodrina. Andaj, aktivitetetnatyrë dhe sportet përfshijnë sportet ujore, si surfimi dhe zhytja scuba, por gjithashtu edhe ecje nëpër kodrina dhe vozitja e bicikletës. Për më shumë, në qytet ka plot kafiteri, restaurante dhe bare, kështu duke krijuar jetë të gjallë të natës.

Në Epir, njerëzit përshtatin kulturën e tyre me tokën ku jetojnë. Këtu, Greqia nuk është e njejtë.Në mes vargmalit Pindos dhe detin Jon, udhëkryqe të ndryshme të civilizimit dhe peizazhet natyrore të Greqisë Perëndimore të ndalin frymën. Parga është një destinacion shumë afër vendeve të mrekullueshme për një eksperiencë unike. Andaj, opsionet janë të ndryshme.

Shfrytëzo rastin të vizitoni Zagorinë, Metsoven dheTzoumerkën e mrekullueshme; merr një rrugë deri në Janinë dhe Syvota, dhe rrugës vizitoni edhe vilat verore të Guy Laroçes. Zbulo limanet e vogla dhe zgjedh një moment tuaj privat me bashkëudhëtarët e tu, sidomos nëse huazoni një motoçikletë apo një barkë. Mëso për të kaluarën mesjetare të Epirit. Eksploro shtigjet natyrale dhe takohu me bimë të rralla, me liqej e lumenjë. Bisedo me vendorët gjersa ata kujdesen për kafshët e tyre. A ju pëlqen natyra, malet dhe deti?Ky është kombinimi juaj perfekt. Eja dhe kënaqe veten, dhe shiko poezitë e njohura në gurë, që janë, fshatra tradicionale të paprekuara nga vrragët e kohës.

Eja dhe pasuro diturinë tuaj në histori në lidhje me Nikopolisin Roman, gërmadhat e lashta të Dodonit, Oraklit dhe Afyrës, disa monumente bizantine dhe manastire të vjetra siq janë ato të Agios Janinës, Rangovës, dhe Agia Paraskevit, të cilat thuhet se janë ndër më të famshmet për shkak të arkitekturës së tyre së mbrehtë dhe elegante. Sidoqoftë, një udhëtim dhe një pushim pa shijuar kuzhinën vendore nuk do të jetë asgjë përpos një gjë e rëndomtë; Epirusi është poashtu i famshëm për djathin e tij feta, gjalpit dhe djathit të fortë. Përveq specialiteteve të zakonshme dhe tipike të parajsës gastronomike, kleftiko dhe qengji qimekuq janë një vakt me një shije të jashtëzakonshme. Dhe nëse ju pëlqejnë pitet, mos humbasni rastin të porositni një pite shtëpiake me peta dhe e mbushur me zukini, djathë dhe mishë pule. Në lëvozhga arre, Epiri është një zgjedhje shumë e qëlluar ku mund të bëni zgjidhje të ndryshme për shumë arsye. Është destinacioni juaj; kombinimi juaj përfekt.

 
INFORMATA MBI TRANSPORTIN
  • Hoteli Lichnos Beach gjendet në largësi prej dy milje e gjysëm nga qyteti i Pargës, në plazhin e bukur dhe limanin Lichnos me formë gjysmëharkore.
  • Parga gjendet në një distancë prej (10 km) nga rruga kombëtare E55 dhe (34 km) nga autostrada E90.
  • Hoteli Lichnos Beach është vetëm një orë larg nga aeroporti Aktion.
  • Plazhi ranor konsiderohet si njëri ndër plazhet më të bukura në Parga.
  • 48 km nga porti ndërkombëtar i qytetit Igoumenitsa, ku me anije mund të vizitoni ishujt e mrekullueshëm Paxi, Antipaxi dhe Korfuzin.
  • 91 km nga Janina
  • 3 ½ orë nga Selaniki via Autostradës Egnatia Expres në largësi prej 412 km
  • 5 ½ orë nga Athina via Nea Ethniki Odos.
 
ZBULONI

Në Epir, njerëzit përshtatin kulturën e tyre me tokën ku jetojnë. Këtu, Greqia nuk është e njejtë.Në mes vargmalit Pindos dhe detin Jon, udhëkryqe të ndryshme të civilizimit dhe peizazhet natyrore të Greqisë Perëndimore të ndalin frymën. Parga është një destinacion shumë afër vendeve të mrekullueshme për një eksperiencë unike. Andaj, opsionet janë të ndryshme.

Shfrytëzo rastin të vizitoni Zagorinë, Metsoven dheTzoumerkën e mrekullueshme; merr një rrugë deri në Janinë dhe Syvota, dhe rrugës vizitoni edhe vilat verore të Guy Laroçes. Zbulo limanet e vogla dhe zgjedh një moment tuaj privat me bashkëudhëtarët e tu, sidomos nëse huazoni një motoçikletë apo një barkë. Mëso për të kaluarën mesjetare të Epirit. Eksploro shtigjet natyrale dhe takohu me bimë të rralla, me liqej e lumenjë. Bisedo me vendorët gjersa ata kujdesen për kafshët e tyre. A ju pëlqen natyra, malet dhe deti?Ky është kombinimi juaj perfekt. Eja dhe kënaqe veten, dhe shiko poezitë e njohura në gurë, që janë, fshatra tradicionale të paprekuara nga vrragët e kohës.

Eja dhe pasuro diturinë tuaj në histori në lidhje me Nikopolisin Roman, gërmadhat e lashta të Dodonit, Oraklit dhe Afyrës, disa monumente bizantine dhe manastire të vjetra siq janë ato të Agios Janinës, Rangovës, dhe Agia Paraskevit, të cilat thuhet se janë ndër më të famshmet për shkak të arkitekturës së tyre së mbrehtë dhe elegante. Sidoqoftë, një udhëtim dhe një pushim pa shijuar kuzhinën vendore nuk do të jetë asgjë përpos një gjë e rëndomtë; Epirusi është poashtu i famshëm për djathin e tij feta, gjalpit dhe djathit të fortë. Përveq specialiteteve të zakonshme dhe tipike të parajsës gastronomike, kleftiko dhe qengji qimekuq janë një vakt me një shije të jashtëzakonshme. Dhe nëse ju pëlqejnë pitet, mos humbasni rastin të porositni një pite shtëpiake me peta dhe e mbushur me zukini, djathë dhe mishë pule. Në lëvozhga arre, Epiri është një zgjedhje shumë e qëlluar ku mund të bëni zgjidhje të ndryshme për shumë arsye. Është destinacioni juaj; kombinimi juaj përfekt.