JETA PLAZH
BOOK ONLINE
2 ADULTS
0 CHILDREN
Adults
- 2 +
Children
- 0 +
 

JETA PLAZH

Hoteli Parga BeachGreqi është një akomodim luksoz që definitivisht do ti kënaq adhuruesit e elementit të ujit. Pishina e madhe e pafundme e këtij hoteli është një vend perfekt për t’u relaksuar, për tu larë dhe rrezitur, për të bërë lojëra familjare, gjersa ujërat e kristalta dhe të kthjellëta të Limanit Lichnos i ftojnë notuesit të bëjnë zhytje freskuese në këtë plazh vezëllues të detit Jon në qytetin e Pargës.

Hoteli Parga Beach është vërtetë familjar dhe miqësor; përveq pishinës, poashtu posedon hapësirë për lojërafëmijëve dhe një kopsht të madh, vende shumë ideale për aktivitete  në natyrë. Bari i pishinës servon rostiçeri, lëngje, dhe gjëra tjera freskuese gjatë tërë ditës, kështu duke ofruar pushim dhe energji pasi të keni përfunduar së notuari apo pasi ti keni përfunduar aktivitetet tjera.

REVITALIZIMI I PUSHIMEVE NË LIMANIN E LICHNOS

Një pushim në plazhin e detit JonParga është sikur një ëndërr e bërë realitet për personat që dëshirojnë të ikin nga jeta urbane e qytetit dhe të përjetojnë jetën e plazhit. Hoteli Parga Beach ofron më shumë se vetëm një dhomë në Parga. Është një vend plot me diell, me energji pozitive, qetësi dhe kënaqësi. AkomodimiParga përtërinë trupin dhe mendjen e vizitorëve, qoftë nëse vendosin të bëjnë not gjersa vëzhgojnë perëndimin e njohur të diellit të Pargës, qoftë nëse vetëm relaksohen në shtratin e plazhit pranë pishinës së pafundme.

 
SHERBIMET
  • Uji i cekët është fantastik për fëmijët dhe pastërtia e tij mahnitëse krijon kënaqësi të qëndrosh nën ujë.
  • Mos humb rastin që të kënaqesh me vakt të shijshëm që shërbehet në shtratin tënd të diellit.
  • Mos humb rastin që të kënaqesh me vakt të shijshëm që shërbehet në shtratin tënd të diellit.
  • Pije freskuese dhe dushë
  • Kokteje