BOOK ONLINE
2 ADULTS
0 CHILDREN
Adults
- 2 +
Children
- 0 +
 

SUITA PRINCI FAISAL

Kjo suitë e jashtëzakonshme me madhësi prej 78 metra katrorë, është lloji më i madh i akomodimit në hotel, që ka për qëllim ti lazdrojë mysafirët me një komfor dhe luks të pafund. Suita posedon një dhomë të veçuar të fjetjes, dhoma e padronit, me një banjo të madhe dhe moderne, një dhomë të fëmijëve që poashtu posedon banjo, një dhomë e ndejës komode dhe e unifikuar si dhe dy ballkone të gjera në madhësi totale prej 60,70 metra katrorë!

Mobiljet e zgjedhura me kujdes të bëra nga pëlhura të kualitetit të lartë janë të gjitha të buta dhe dinjitoze, ndërsa dhomat ofrojnë pamje të shkëlqyera dhe të mahnitshme të detit Jon. Suita presidentiale është e furnizuar me pajisje bashkëkohore të cilat do ti argëtojnë mysafirët sipas dëshirës së tyre: aparat CD/DVD, iPod, Playstation3, dhe natyrisht Xhakuzi luksoz të jashtëm!

Suita presidentiale mund ti akomodojë në mënyrë komfore dy deri në gjashtë veta.

 
PAJISJET E DHOMES
 • Ballkon me pamje nga Deti
 • Linjë direkte telefonike
 • Kanale satelitore
 • Kanale satelitore
 • Arkë sigurie për depozit
 • Klimatizim, nxemje
 • Tavolinë pune
 • Dysheme me pllaka/mermer
 • Banjo private & Dush Kabinë
 • Artikuj falas për toilet, tharëse e flokëve, pantofla
 • Minibar, Frigorifer
 • Wi-Fi falas
 
ESHTE MIRE TE DINI

REGULLAT E DHOMËS

Në çmim përfshihet vakti i mëngjesit dhe të gjitha taksat e aplikueshme.

Pansionet dhe gjysëm pansionet shtesë  mund të porositen dhe rezervohen pasi ta keni zgjedhur dhomën. 

Parapagimi: 30 për qind e shumës totale mund të kërkohet të paguhet menjëherë pasi ta keni rezervuar dhomën.

Për çdo anulim i cili bëhet së paku 21* ditë para datës së aranzhuar, e tërë shuma e depozitit do

t’ju kthehet dhe nuk ekziston ndonjë tarifë dënimi për anulim.

 
Room
UPGRADE
SUITA JUNIOR LICHNOS (ME XHAKUZI TE JASHTEM)