AKTIVITETET NE NATYRE & SPORTET
BOOK ONLINE
2 ADULTS
0 CHILDREN
Adults
- 2 +
Children
- 0 +
 

FITNESS JETA

Të kaluarit e pushimeve në një hotelParga, u ofron vizitorëve një mundësi për të shijuar natyrën e mrekullueshme që rrethon qytetin. I tërë rajoni është një ndër destinacionet më të mira në Greqi për surfim, dhe Parga ofron mundësi të bollshme për sporte ujore. Pushimet në Parga janë një ndër zgjidhjet më të mira për adhuruesit e zhytjes, sepse zhytja scuba në ujërat transparente dë detit Jon, është një ekperiencë vërtetë unike. Mësimet për zhytje janë të disponueshme për ata persona të cilët dëshirojnë të provojnë zhytjen scuba për të parën herë.

AKTIVITETE INTERESANTE NË NATYRË

Adhuruesit e natyrës do të fascionohen me rastin e eksplorimit të shumë mundësive për sporte të ndryshme në Parga, ku përfshihen ecje përgjatë rrjedhjes së lumit Acheron, ose udhëtimi me bicikletë nga njëra plazhë në tjetrën. Për më shumë, njëra ndër aktivitetet më të njohura të Pargës është udhëtimi ditor në ishujt përrallor Paxi dhe Antipaxi, ku vizitorët mund të zbulojnë plazhe virgjine fantastike dhe ku mund të zhyten në ujërat e tyre të kristalta. Më në fund, të interesuarit për sporte në natyrë në Parga kanë mundësi të ngjiten në bregore përreth qytetit dhe, kështu, të vizitojnë monumente të jashtëzakonshme, si psh Kalanë e Ali Pashës, apo vetëm të kënaqen duke ecur nëpër rrugët pitoreske dhe amfiteatrike të Pargës.

 
  • Një plazh vetëm për ju
  • Kalaja e Pargës
  • Ndjesia e Pargës si një ishull
  • Resorti i njohur i Syvotas në Greqinë Perëndimore
  • Perlat e fshehura të Pargës
  • Nekromanteoni i Efyrës
  • Fshati i braktisur i Vrahonasit
  • Ecja në luginën e Acheronit